LITE NYHETER FRÅN JUNI

Tävlandet rullar vidare för några av hästarna men det har inte varit några stora framgångar under juni. Vi börjar med ett mycket tråkigt besked runt vår älskade Traffic Tile, hon skadade sig i hagen under vintern och vi hade länge förhoppningar att det skulle läka på ett bra sätt men tyvärr gick det inte och vi tvingades avliva henne på inrådan av veterinären. Så klart sorg för oss hon var en fantastisk och talangfull individ.  Vårt Powerladies paket minskar då med en häst och vi justerar omedelbart ner priset med 25% och börjar letandet efter en ny häst som kan ersätta.

Exposed Sox gjorde 2 framträdanden i juni, först ett försök till E3 finalen och sedan ett nytt försök att komma med till Semifinal i Breeders Crown. Båda loppen blev lika varandra då Sockan fick spår långt ut på vingen bakom bilen, startade bra men kom inte ner ordentligt utan fick backa sig sist i fältet.  Hon gick helt ok till slut men efter positions problem i så svåra lopp klarar hon ännu inte att nå topplaceringar.  Glädjande var dock att hon lyckades spurta till sig en 4e plats i Breeders Crown försöket vilket precis räckte till en plats i semifinalen.

Exactement var sjuk stora delar av juni med dåliga blodvärden men kom tillbaka och kunde genomföra ett lopp på Solvalla den 27 juni. Hon kämpade på bra hela vägen till en 4e plats även det gick tungt efter sjukdomen. Förväntningen är att hon går framåt av loppet och kommer tillbaka starkare under juli.

Global Fantasy har varit väldigt aktiv i juni och hunnit med 3 kvallopp där hon i sista kvalloppet blev godkänd på tiden 2.00.3 amerikansk tid (ca 1,14,9).  Tävlingarna kan därmed börja för henne och det blir en spännande höst även i USA

Föregående
Föregående

HALVA JULI HAR GÅTT

Nästa
Nästa

BREEDERS CROWN FÖRSÖK SOLÄNGET