HALVA JULI HAR GÅTT

Vi är redan inne mitt i sommaren och loppen avlöser varandra. Powerboys har gjort entré och vi har adderat From the Hip och Global Frank till vårt koncept. De kommer båda vara andelshästar under Powerboys enskild och säljas separat och inte i paket. Mer om det kan ni läsa under våra Powerpaket. 

Exposed Sox fortsätter att gå framåt i loppen och har hittills gjort 2 lopp i juli. En fin andraplats i försök till Norrlandseliten på Hagmyren där hon visade en mognare sida än tidigare och senast i försök till Diamantstoet på Sundbyholm i STL. Hon kändes väldigt fin på uppvärmningen och Tomas ville prova köra utan käkrem. Mellan uppvärmning och loppet regnande det ganska mycket och banan blev ordentligt kladdig. Sockan har visat från och till att kladdig och lite tung bana inte passar jättebra och efter en kort startgalopp var loppet kört och vi siktar framåt mot nya utmaningar. Hon visar fortsatt en bra form så det var mer ett "olycksfall i arbetet" som vi inte tror påverkar nästa start

Exactement har gjort ett lopp i juli och gav ett dåligt intryck i ett annars ganska lämpligt lopp. Hon fick en ganska bra resa men hade ändå inget kvar på upploppet, sjönk genom fältet och gick i mål som oplacerad. Efter loppet fanns det inget fel utan hon såg ut att må bra. Formen är dock dålig och vi beslutar att ha en träningsperiod några månader för att komma tillbaka till tävlingsbanan under senhösten.

Global Fantasy har under de första veckorna i juli gjort 2 lopp i PA Stallion (leg 1 och leg2). Första loppet fick hon galopp halvvägs in men andra loppet klarade hon att gå felfri och gör ett stabilt lopp. I båda loppen så blev det en 4e plats men andra loppet var betydligt bättre klass och hon gick i mål på 1.59.4 (1,14,3 kilometertid) som är nytt rekord. 

Föregående
Föregående

VILKEN KVÄLL PÅ SOLVALLA MED EXPOSED SOX

Nästa
Nästa

LITE NYHETER FRÅN JUNI